Genimen uvjeti privatnosti

Ovi uvjeti objašnjavaju koje podatke prikupljamo i zašto te što činimo s njima.
Svaka upotreba ovih stranica nakon učitavanja početne stranice smatra se pristankom na sljedeće uvjete:

U nastavku se nalaze informacije o našem odnosu prema privatnosti korisnika i praćenju aktivnosti na ovim mrežnim stranicama (dalje u tekstu “stranicama”). Upoznajte se s navedenim činjenicama prije početka korištenja stranica kako bismo izbjegli eventualne naknadne nesporazume i posljedice u svezi s time. Mrežne stranice www.genimen.hr predstavlja Vam Genimen jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge, Jordanovac 119, 10000 Zagreb, Hrvatska (dalje u tekstu "Genimen").

Web stranice www.genimen.hr koriste tzv. kolačiće (eng. 'cookies') kako bi se korisniku mogla pružiti usluga s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

Sesijski kolačić postavlja se na računalo korisnika web stranica www.genimen.hr samo za vrijeme trajanja njegovog posjeta ovim web stranicama te se korisniku na taj način omogućuje da se učinkovitije služi web stranicama www.genimen.hr i automatski istječe kada zatvori svoj preglednik. Osim toga, web stranice www.genimen.hr statistički prate posjećenost isključivo radi dobivanja nužne informacije o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica na tržištu i pritom se koristi usluga nazivom Google Analytics što je web analitička usluga kompanije Google Inc.. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika web stranica www.genimen.hr dostupne su na: http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html. Informacija u takvom kolačiću o Vašem korištenju ovih stranica najčešće se prenosi na Googleov server u Sjedinjenim Američkim Državama te se tamo pohranjuje.

Korisnik stranica je u mogućnosti onemogućiti prikupljanje podataka kolačićima od strane Google Inc. te također i daljnju obradu tih podataka od strane Google Inc.. U tu svrhu potrebno je presnimiti s mreže i instalirati plug-in za web preglednik koji je ponuđen na adresi http://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Više informacija o navedenom možete naći na http://www.google.com/intl/en/analytics/learn/privacy.html.

Korisnik stranica www.genimen.hr uvijek može samostalno podesiti primanje kolačića putem postavki svojeg web-preglednika. Genimen isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranica www.genimen.hr u svim slučajevima promjene postavki primanja kolačića od strane korisnika.

Korištenjem web stranica www.genimen.hr smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s uvjetima uporabe i ovim uvjetima privatnosti, uključujući s odredbama o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.

Genimen se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih web stranica. Genimen može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi Genimen-u. Genimen će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga Genimen-a na zadovoljstvo korisnika. Genimen se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

Genimen zadržava pravo izmjene ovih uvjeta privatnosti. O svakoj promjeni ovih uvjeta privatnosti korisnici će biti na odgovarajući način i pravovremeno obaviješteni. Izmjene ovih uvjeta privatnosti stupaju na snagu s datumom njihove objave na web stranicama www.genimen.hr.

⇐ Natrag na naslovnicu