Europski foto festival

Sudjelujte, izložite svoje radove, natječite se

Fotografija

Genimen pokreće zajednički projekt s "Hunting The Light" foto zajednicom: svjetski foto festival "Photo Mondial". Dobrodošlicom dočekujemo amaterske i profesionalne fotografe iz cijelog svijeta, a na izbor im otvaramo pet različitih tema. Mjesta događanja će biti internet i izložbeni prostori.

Festival Online

Službene web stranice i društvene mreže biti će poprište glavnih online aktivnosti. Sve sudionike ćemo dostojno predstaviti u online katalogu. Dodatno, biti će dostupan i PDF katalog s popisom sudionika i partnera, te zasebnomm predstavljanjem svih finalista i nagrađenih radova.

Kategorije

Priroda; Događaji i dokumentarna fotografija; Obrađene fotografije; Beach party; Fotografija snimljena uređajima koji posjeduju spojivost na mobilne GSM/4G mreže.

Žiri

Prispjele fotografije će ocjenjivati neovisni međunarodni žiri, vodeći se kriterijima likovne objektivnosti, izražajnosti i izvrsnosti djela, a ne slave njihovih autor(ic)a.

Nagrade

I dok je sam festival svojevrsna nagrada fotografima, partnerima i organizatorima, osigurat ćemo adekvatne pohvalnice, priznanja i financijske nagrade za najbolje fotografije po kategorijama.

Istakni se

Svaki sudionik festivala bit će predstavljen sa svojih pet fotografija i opisom svog rada i djelovanja.

PHOTO MONDIAL

Slavimo fotografiju!

Više

Ideja

Nastavljamo se okupljati na zasadama foto projekta "Hunting The Light", brojnih ranijih natječaja, virtualnih i živih susreta. Otvaramo nove stranice i vrata mnogima za prvo javno sudjelovanje u sličnom projektu, te vrata brojnim poklonicima koji će tek početi pratiti vaš fotografski rad!

Sudjelovanje

Želite li nešto više od svakodnevne razmjene svojih fotografija na društvenim mrežama, sudjelujte svojim fotografijjama na Photo Mondialu! Izrazite svoje stavove i ideje svjetlom sada i ovdje! Predstaviti ćemo sve sudionike, kako u internetskim tako i u realnim životnim prostorima gdje ćemo organizirati festivalske priredbe!

Proslava fotografije

Slavimo fotografiju, vrijedne autorice i autore zajedno! Pohvale čekaju sve, a nagrade one kojma je svjetlo bilo naklonjeno, motiv poseban, a znanje i osjećaj za fotografiju su pomogli stvoriti djela koja se pamte! Svijet vas očekuje. Pridružite se!

Kako mogu sudjelovati?

  • Prijavi se
  • Uplati kotizaciju
  • Pošalji informacije o sebi
  • Pošalji 5 tebi najdražih/najboljih fotki
  • Pošalji tri fotografije za natjecanje
  • Pošalji linkove na svoj web
  • Pošalji linkove na svoje FB i TW profile
  • Polajkaj naš FB / Twittaj o Photo Mondialu
Sudjelovanje
HRK150PDV uračunat
Želiš saznati više o festivalu? Photo Mondial