Internet, web i propaganda

Izrada web lokacija i usluge za promoviranje usluga i proizvoda putem Interneta
Websites

Web stranice

Radite, stvarate, proizvodite, pružate usluge. Za kupce! Uvijek postoji netko tko će baš Vašu djelatnost, uslugu, proizvod ili lokaciju potražiti putem Interneta! Vjerojatno to čini upravo sada, dok čitate - našu - web stranicu! Website je nužan poduzetnicima, malim biznisima i svima koji prodaju usluge ili proizvode. Bez obzira na druge propagandne metode, omogućiti mogućim klijentima i kupcima da Vas nađu bilo putem tražilica ili da saznaju više o Vama nakon što su vidjeli ostale propagandne materijale je ključno u pridobivanju novih kupaca i razvijanju daljnje poslovne suradnje.

Information publishing

Objava informacija na Internetu

Želite svoje web stranice, sadržajno i opsegom prilagođene Vašem djelovanju. Koje će Vas predstaviti dostojno, kvalitetno, sadržajno i objektivno! Nije nužno da ste poduzetnička organizacija i kao klub, udruga građana i svaka druga nedržavna organizacija možete imati potrebu, dapače, da informirate javnost, svoje sljedbenike ili profesionalne članove o svojim aktivnostima, idejama i ciljevima te se povežete s novim osobama. Mrežne stranice i društvene mreže na Internetu optimalne su za agitaciju i propagandu.

Advertising

Oglašavanje

Nećete čekati da netko slučajno naiđe na Vaše stranice, niti ih imati, a da za njih nitko ne zna?! I u realnom i u virtualnom internetskom svijetu treba se oglasiti i privući posjetitelja, prenijeti im svoju ideju, informaciju. Međutim, to nije krajnji cilj. Danas raspolažemo sofisticiranim rješenjima koja usmjeravaju promotivno informiranje prema novim kupcima i korisnicima za koje postoje podaci i činjenice o tome što žele i trebaju, a krajnji cilj nije puka posjećenost mrežnih stranica već onaj cilj koji je u skladu s poslovnim i drugim ciljevima organizacije. To može biti kupnja, proizvoda i usluga, širenje informativnog utjecaja. Odnosno svaki cilj koji postavimo i na kraju mu izmjerimo efekt.

Copywriting

Prilagodba sadržaja

Za posjetitelje stranica, količina sadržaja je manje bitna od kvalitete i preciznosti informacija. I ne samo to iskustva drugih pomažu. Poslušat ćemo Vas, te Vam preporučiti temeljem tih iskustava kako prilagoditi sadržaj ciljanim skupinama posjetitelja. Prilagodit ćemo sadržaj tako da potiče na željenu aktivnost ciljanih posjetitelja. Postavit ćemo mjere i mjeriti kako bi uvijek znali jesmo li u skladu s postavljenim ciljevima odnosno da znamo pravovremeno prilagođavati oglašivačke aktivnosti u svrhu ostvarenja zadanih ciljeva.

Full service

Cjelovita usluga

Od početne potrebe do gotovih tehničkih rješenja, usmjerenosti prema željenim posjetiteljima i njihovog poticanja na akciju uz kontinuirano mjerenje utjecaja i rezultata. U kraćem vremenu i po objektivno povoljnim uvjetima pomoći ćemo Vam u ostvarenju Vaših poslovnih ciljeva putem raznih komunikacijskih kanala na Internetu. Ni manje ni više! Učinit ćemo prisutnima globalno i/ili lokano Vas i Vaše proizvode, usluge, ideje, informacije ..., a željene posjetitelje potaknuti na akciju.

E-commerce

E-commerce

Elektronička trgovina može značajno podići Vaše poslovanje, ali traži ozbiljan pristup, planiranje, kontinuirani rad i mjerenje, nakon što je uvedena u funkciju. Dozvolite da Vam pomognemo iskustvom i znanjem postaviti ovaj način trgovine, koji je zapravo nadgradnja većine drugih aktivnosti Vaše tvrtke! Prodajte, kupujte proizvode i usluge te prenosite i stvarajte nove vrijednosti putem internetskih servisa. Integrirajte mjerenje online prodaje i prodaje u trgovinama. Steknite prednost u odnosu na ostale!

Social media

Društvene mreže

Danas su nezaobilazni oblik komunikacije pojedinaca međusobno, te tvrtki i organizacija s pojedincima. Izgradili smo dobre projekte koristeći društvene mreže, stekli iskustva, te ćemo Vam ih rado prenijeti u izgradnji Vaše poslovne internetske prakse! Tradicionalna trgovina i e-trgovina danas se stapaju. Trgovina je trgovina, a poticaJ preporuka i informacija s društvenih mreža na kupnju sve je veći. Preko tri milijarde ljudi koristi Internet od toga su dvije milijarde stalno dostupne putem raznih internetskih servisa na svojim mobilnim uređajima. Imajte to u vidu!

Nazovite odmah +385.99.8351167 ili pošaljite email info@geticthelp.com

Želimo Vam pružiti kvalitetne usluge Saznajte više