Unutarnji radovi i uređenje

Pogledajte koje sve usluge pružamo
Adaptacije

Adaptacije

Adaptacije kupaonica i kuhinja sa svim potrebnim radovima: vodoinstalterskim, keramičarskim, suhom gradnjom, zidarskim i električarskim. Radove izvodimo kvalitetno i u roku s vašim ili našim materijalom. Građevinski otpad nastao prilikom adaptacija odvozimo i zbrinjavamo.

Keramicarski radovi

Pločice

Profesionalno i povoljno postavljamo zidne i podne keramičke pločice na razne podloge u kupaoni, kuhinji, balkonu, terasi, bazenu. Keramičke pločice postavljamo na unutarnjim i vanjskim površinama.

Soboslikarski radovi

Soboslikarski radovi

Promijenite u potpunosti izgled svog prostora ili ga samo osvježite, ukonite plijesan ili vodene fleke, izravnajte neravne plohe ili sanirajte tragove oštećenja! Radove izvodimo sa kvalitetnim materijalima i bojama te poštujemo želje naručioca radova. Radove možemo izvesti i s Vašim materijalom. Osiguravamo kvalitetu i poštujemo dogovorene rokove izvođenja radova. Vaš stan, ured ili poslovni prostor ostavljamo čist i uredan.

Vodoinstalaterski radovi

Vodoinstalacije

Demontaža postojećih sanitarija, vodovodne i odvodne mreže. Razvod vodovodne mreže i odvodnje pri adaptacijama ili u novogradnji. Montaža sanitarne opreme, armature i uređaja, ispitivanja-tlačna proba.

Zidarski radovi

Zidarski radovi

Zidanje zidova prilikom adaptacija. Žbukanje zidova i krpanje većih neravnina, otvora i napuknuća.

Soboslikarski radovi

Gletanje

Gletanje ili izravnavanje zidova neophodno je ako je površina nedovoljno ravna i/ili raspucana i kao takva je neprimjerena za bojanje ili neke druge dekorativne zidne tehnike ili postavljanje pločica. Gletanje se izvodi kod oštećenja i neravnina od 3 do 30 milimetara, a veća udubljenja potrebno je ožbukati.

Backpack Contents

Bojanje stolarije

Želite li očuvati kvalitetnu drvenu stolariju morate je redovito održavati. Priprema i popravak površine za bojanje i lakiranje. Lakiranje lakovima, uljanim bojama, lazurama. Tradicionalo s otapalima ili na vodenoj osnovi.

Nazovite odmah +385.95.3783337 ili pošaljite email info@radigradi.com

Želimo Vam pružiti kvalitetne usluge Saznajte više