Automatizacija poslovanja

Usluge podrške poslovanju za male i srednje tvrtke i organizacije

Infrastruktura

Informacijska infrastruktura temelj je uspješnog poslovanja. Danas kažemo da biznis nije biznis ako nije digitalan. Vaša infrastruktura bez obzira kolika bila sadrži korisničke uređaje, komunikacijske mreže i softver. Pomoći ćemo Vam u njenom planiranju, izgradnji i održavanju. Ne zaboravite da je danas moguće da mnoge njene dijelove ne posjedujete već ih koristite kao uslugu.

Softver

Dobavit ćemo Vam i osigurati sav potreban softver za poslovnu funkcionalnost informatičkih rješenja koju želite postići. Bitna osobina softvera je da nad njim možete imati veću ili manju mogućnost iskorištavanja što stvara određene rizike, ali i mogućnosti. Od softvera kao usluge iz oblaka preko komercijalnih aplikacija do slobodnog softvera. Predložit ćemo Vam najbolju kombinaciju za Vaše poslovanje i željeni cilj.

Uređaji

Predložit ćemo Vam i dobaviti računala optimalna za Vaša radna mjesta, bez obzira na pojavni oblik: prijenosno, stolno, tablet, mobitel, ... . U izboru ćemo se voditi svrhom i poslovnim ciljem. Osim krajnje korisničkih uređaja predložit ćemo Vam i ostalu računalnu i mrežnu opremu ili njen najam. Također, tu su i periferni uređaji, prvenstveno za naplatne sustave te rad s fotografijama i uredsko poslovanje.

Efikasnost

Radimo tako da je sve što činimo efikasno i svrsishodno za Vaše poslovanje. Stvaramo nove vrijednosti i povećavamo postojeće. Posebno efikasna rješenja možemo Vam ponuditi za područja gdje imamo veliko domensko znanje, osim naravno informatičkih znanja i vještina, a to je ugostiteljsko poslovanje, fotografija, automatizacija uredskog poslovanja i suradnja timova.

Sigurnost

Uvijek ćemo Vam predložiti i zahtijevati provođenje minimuma najbolje prakse za osiguranje poslovanja i sustava koje koristite. Današnji rizici zahtijevaju sveobuhvatan pogled na sve moguće ugroze Vašem poslovanju, od tehničkih i organizacijskih pa do regulatornih. Nemojte se čuditi ukoliko Vam kažemo za neke podatke da ih mi ne bi stavili ni u računalo, a kamoli na mrežu. To je ekstremna procjena, a mi ćemo težiti uravnoteženom prijedlogu za Vas.

Održivost

Pri svakom rješenju za Vaše poslovanje u vidu imamo i njegovu održivost kako prema utjecaju na okoliš, utrošku energije tako i na Vaš način poslovanja. Uz to možemo osigurati i upravljanje dotrajalom opremom te je zbrinuti na prikladan način. Zanima li Vas kakav utjecaj imaju Vaš rad s podacima i komuniciranje na okoliš te možete li smanjiti potrošnju energije? Javite se i zajedno ćemo proanalizirati sadašnje i željeno stanje.

Automatizirajte

Povežite sve dijelove svog poslovanja. Povežite se s kupcima i dobavljačima. Automatizirajte poslovanje i procese. Unosite podatke samo jednom ili još bolje automatski ih pokupite tamo gdje nastaju.

Više

Vaše poslovanje

Veličina i složenost poslovanja stalno se mijenjaju. Vremena je uvijek sve manje, i potrebno ga je efikasnije iskoristiti za bolji učinak. Informatika, komunikacije i dobro upravljanje temelji su svakog suvremenog uspješnog biznisa!

Podrška za uspjeh

Mnoge Vaše poslovne procese možemo i hoćemo pojednostavniti, te gdje je moguće i automatizirati. Osloboditi ćemo Vam dio vremena i dio drugih resursa, kako bi se Vi mogli posvetiti vođenju svog posla.

Sinergija

Vaše poslovno iskustvo nadograđujemo našim znanjem i iskustvom u primjeni informatičko komunikacijskih alata pomoću kojih automatiziramo Vaše poslovne procese kako bi smo ostvarili krajnji cilj - poslovni uspjeh!

Što možete učiniti za svoje poslovanje?

  • Povezati svako radno mjesto
  • Umrežiti tvrtku gotovim uslugama
  • Povezati se s kupcima i dobavljačima
  • Izgraditi privatni oblak
  • Osigurati vlastite podatke
  • Upravljati korisničkim uređajima
  • Arhivirati podatke
  • Osigurati kontinuiranu podršku
Od
HRK189za sat usluge